Chronoexpert Piactér - Az Ön Lelőhelye a Legjobb Márkás Luxurósákhoz

A Chronoexpert-nél igyekszünk egy teljeskörű bolttal kiszolgálni a világ legjobb luxusóra-márkáinak rajongóit. Ez a bolt mindent igyekszik nyújtani annak érdekében, hogy megfontoltan vásárolhassunk és tájékozódjunk luxuskarórákkal kapcsolatban, ezen felül a világ egyik legkedvezőbb árszintjén kínál használt luxusórákat.

A világ szinte minden top márkáját megtalálja itt. Patek Philippe, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, A. Lange & Söhne, Jaeger-LeCoultre, Rolex, Breguet, Blancpain és sok más ismertebb márka kapható nálunk. Kínálatunkban vannak svájci, német és amerikai óramárkák; a világ összes órakészítő országát lefedjük és többszáz különböző órával igyekszünk minden stílust, preferenciát és vásárlóerőt kielégíteni.

Minden nálunk hirdetésre feltett órát szigorú vizsgálati folyamatnak vetünk alá annak érdekében, hogy garantáljuk annak tökéletes állapotát már a hirdetés közzététele előtt, valamint vizsgálattal győződünk meg annak eredetiségéről. Annyira biztosak vagyunk az Ön elégedettségével kapcsolatban, hogy jó néhány olyan garanciát kínálunk, melyeket semely más óraárus hely nem kínál. Ezek között kérdések nélküli 14 napos visszafizetési garanciát valamint egy teljeskörű 12 hónapos garanciát is nyújtunk bármilyen probléma esetáre.

Végső sorban ne feledje, hogy nálunk globális piactéren folyik az órák adásvétele, így Ön jelentős, máshol nem fellelhető kedvezményeket találhat. Bármikor előfordulhat, hogy a valutaváltás Önnek kedvez - csak találja meg a megfelelő vevőt vagy eladót. Akár 40%-kal olcsóbban is vásárolhat használt luxusórákat a Chronoexpert-en, így a karóra-rajongóknak vagy gyűjtőknek sok kihagyhatatlan ajánlatot nyújthatunk.

MÁRKÁK ORSZÁG SZERINT
>
<
Svájc

SVÁJCI ÓRAMÁRKÁK

Talán az az oka, hogy a svájci órák régóta a világ legjobb luxusmárkái között szerepelnek, hogy már a 16. század óta foglalkoznak az órakészítés tudományával.

A svájci órák egyenértékűek lettek az innovációval, minőséggel és kreativitással. Náluk az órakészítés már inkább egy magasztos művészeti forma, mintsem egy egyszerű mechanikus szakma.

Nem meglepő tehát, hogy a világ leginkább ismert óramárkáinak jelentős része svájci, és bármely márkát is válassza közülük, a világ egyik legjobb minőségű időmérő eszközét fogja majd hordozni. Alábbiak az ismertebb svájci márkák: Patek Philippe, Rolex, Breguet, Jaeger-LeCoultre valamint az OMEGA.

A Chronoexpert-nél figyeljük és követjük az összes nagynevű luxusóra-márkát, és lehetővé tesszük Önnek, hogy különféle szempontok szerint nézelődjön.

Természetesen márkák szerint is megtekinthet bizonyos óratípusokat, de rendezheti is azokat állapotuk, áruk és egyéb egyedi tényezők szerint, mint a mozgatás típusa vagy a tokvastagság. Ráadásul egyedi, kifinomult szűrőket is létrehoztunk bizonyos, a luxusóra-modelleknél megszokott összetételekre.
A bal oldalsávban közvetlenül ráugorhat az átlagos áruk szerint sorbarendezett legnépszerűbb luxusóra-márkákra. Jelenleg ezek az alábbiak: A. Langue & Söhne, Patek Philippe, Audemars Piguet, Piaget, Breguet, Blancpain, Vacheron Constantin, Franck Muller, Ulysse Nardin valamint Universal Genève (Nem, a Rolex nincs a listában!).

HASZNÁLT ÓRÁK

Chronoexpert, A Használt Luxus Karórák Elsőszámú Piactere

Sok jelentős előnyünk van a legtöbb más óraárus céghez és bolthoz viszonyítva, így sokszor nálunk találja a legjobbnak ígérkező választási lehetőségeket, ha használt luxusórába fektetne be.

Not only do we boast a 12 Month Chronoexpert Warranty but with us you can also save up to 40% off regular prices by sourcing watches from a global network.