Vásároljon Cartier Baignoire termékeket

A Cartier már 1906-ban megterv... Bővebben

Cartier

Baignoire

WB520004

Új | 2018
7.032.450Ft
3-7 nap

Cartier Baignoire – Elegáns Karóra Nőknek

A minimalista, felismerhető és elegáns Carteir Baignoire nevét a fürdőkád francia elnevezéséről kapta, a tok alakjára utalva. 60 évvel ezelőtti megjelenésük óta töretlenül részei a Ház gyűjteményének ezek a Baignoire órák.

Kevesebb Bővebben

Cartier Baignoire Dizájnelemek

A Cartier Baignoire jellegzetes, megkülönböztető dizájnelemei között szerepelnek az ellipszis alakú tok – azonban volt néhány kerek Baignoire modell is régebben -, a számlapon látható római számjegyek, a kard alakú, kék színű mutatók és a felhúzó koronán lévő fazettás kék zafír azok az ismertetőjegyek, amik ezt az órát felismerhetővé teszik. Habár a Baignoire termékcsalád csak időmutatásra képes karórákat tartalmaz, a kollekcióban sokféle modell van. A Cartier Baignoire fém változatai visszafogott acéltól az értékes 18 karátos sárga, rózsaszín és fehérarany színekig terjednek.

Méretileg mini, kicsi, közepes és nagy változatok kaphatók. Az egyéni stílusunkhoz igazodhatunk többféle szíjjal: a nőies textil, a klasszikus bőr és a kifinomult tervezésű fém karpántok közül választhatunk. Ha pazarabb kinézetre vágyunk, a Cartier Bagnonire kapható gyémántberakásos kerettel vagy különféle gazdagon ékkövezett változatokban, mint a Cartier Baignoire Folle, amely aszimmetrikus számlappal, fekete szatén szíjjal és gazdag ékszerborítással bír. Az utóbb említett ékszeres díszítést a számlapon, a kereten valamint a tokon találjuk meg.

Cartier Baignoire Kaliberek

A Carter Baignoire kollekcióban kvarc és mechanikus mozgatószerkezetek egyaránt megtalálhatók. A nagyobb női (34mm x 44mm) Cartier Baignoire modellekben a 430 MC kalibert találjuk, ez a Cartier saját gyártású, kézi felhúzós mechanikus szerkezete.

Használt Cartier Baignoire Órák Vásárlása

A Cartier-ház egyik legnépszerűbb családja ez a kifejezetten nőknek készült, Cartier Baignoire névre hallgató sorozat. Kifinomult, jellegzetes kinézete miatt közkedvelt. Mivel több mint fél évszázada létezik a kollekció, rengeteg Cartier Baignoire órát találhatunk a használtak piacán. Akár egy menő másodkézi rozsdamentes acél Cartier Baignoire órára, akár egy klasszikus aranyszínű, bőrszíjas Carteir Baignoire-re vagy akár egy pompás használt arany-gyémánt Cartier Baignoire órára vágyunk, a használtóra-piac telis-tele ezekkel a típusokkal, melyekhez kedvező árakon juthatunk hozzá.

Összes Cartier Baignoire