Vásároljon Breitling Cockpit termékeket

A Breitling Cockpit óracsalád a Breitling Windrider gyűjtemény része volt. A Breitling Cockpit mellett olyan népszerű óramodelleket tartalmazott ez a gyűjtemény, mint a Breitling Chronomat, a Breitling Starliner valamint a Breitling Blackbird.

Breitling

Windrider

C49350

Nagyon jó | 2007
1.119.140Ft

Breitling

Windrider

K49350

Nagyon jó | 2006
2.969.720Ft

Breitling

Windrider

A49350

Nagyon jó

Utolsó eladási ár: 779.590Ft

Breitling

Windrider

C49350

Nagyon jó

Utolsó eladási ár: 1.356.830Ft

Breitling Cockpit – A Sokoldalú Pilótaóra

A Breitling Cockpit-nak több különböző, ma már újonnan nem kapható változata van. Ezek között szerepelnek a dátumos, a kronográfos valamint a női változat. 2015-ben bemutattak egy új Breitling Cockpit órát a Professional sorozat részeként, ennek a neve Cockpit B50.

Kevesebb Bővebben

Népszerű Breitling Cockpit Modellek

A Breitling Cockpit modellek közül a dátumos az egyik legnépszerűbb. Jellegzetessége a 3 óránál megtalálható nagy dupla dátumablak, továbbá felismerhető még a kiugró szegmensekkel ellátott, forgatható keret, valamint a dóm formájú koronája. Egyes változatokon 12 óránál a római XII szám szerepel, vastag mutatókkal. Más változatokon pedig a VI, IX és XII számok találhatók 6, 9 és 12 óránál. A Breitling Cockpit órák működtetéséért a Breitling Caliber 49 automata mechanikus szerkezet felel, 42 órás járástartalékkal.

A Cockpit sorozatban megtalálhatók a Breitling Cockpit modellek is, melyek szintúgy a jellegzetes kiugró szegmenses kerettel rendelkezik, azonban ezek az órák eltérő számlap-összeállításokkal bírnak. A kronográf-mutatók a 6, 9 és 12-es irányokban vannak, 3 óránál pedig egyetlen dátummegjelenítő található. Ezekben a Breitling Chrono Cockpit órákban a híres Breitling Caliber 13-as automatikus kronográf mozgatószerkezet található, 42 órás járástartalékkal. A Breitling Cockpit és Breitling Chrono Cockpit modellek egyaránt sokoldalúak. Sokféle fémes változatban kaphatók az acéltól kezdve aranyon át ezek ötvözetéig, emellett sokféle számlap és szíj-összeállítás kínál számtalan különböző összeállítást.

A Lady Cockpit gyűjtemény kifejezetten nőies, kifinomult megközelítéssel igyekszik pilótaórának lenni. Méretileg 33mm-esek, gyakran gyöngyházas és gyémántberakásos változatok ezek, ezzel gyönyörű, luxuskivitelű sportórát kínálva hölgyek számára. A Breitling Lady Cockpit időmérőket a Breitling Caliber 71 SuperQuartz mozgatószerkezet hajtja.

Nemrégiben bemutatták az elektronikus kronográffal ellátott, multifunkciós Breitling Cockpit B50-et, melyet a SuperQuartz Caliber B50 hajt analóg és digitális megjelenítéssel. Fekete titán tokjával és fekete gumis szíjával a Breitling Cockpit B50 egy nagyon kecses és modern pilótaóra.

Használt Breitling Cockpit Modellek Vásárlása

A sokoldalú és jellegzetes Breitling Cockpit karórák felismerhetők a kizárólag Breitling-re jellemző stílusjegyeikről. Mivel már nem gyártják a Breitling Cockpit gyűjteményt, a használt Breitling Chrono Cockpit modellek, a másodkézi Breitling Cockpit valamint a használt Lady Cockpit időmérők kizárólag a használtóra-piacon találhatók meg.

Összes Breitling/Cockpit