black friday watch offers

Black Friday

Mi a Black Friday?

A Black Friday (Fekete Péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, és hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelenti. Ez a nap világszerte a nagy vásárlásokról és akcióról szól, legyen szó bármilyen használati cikkről, elektronikai eszközről, járműről, vagy akár luxus karóráról. Bár nem hivatalos szünnapról van szó, néhány államban, például Kaliforniában munkaszüneti napnak számít, így négy napos hosszúhétvégének örülhetnek az ott élők.

A közismert esemény hagyományosan a nagy karácsonyi vásárlások kezdetét jelöli, köszönhetően az amerikaiak karácsony iránti rajongásának.

A Black Friday eredete elég homályos, de maga a szó már az 1960-as években megjelent. Azt tartják, hogy a név Philadelphiából ered, és a Hálaadás után tapasztalt sűrű forgalomra, a visszatérő utazókra és vásárlókra utal. Újabb keletű jelentése, hogy a kereskedők ekkor kezdenek a pirosból (a veszteség színe a könyvelésben) átmenni a feketébe (vagyis nyereséget termelni).

Ahogy azt sejteni lehet, a kereslet az elektronikai cikkek, kiegészítők, különféle eszközök, divatcikkek, stb. iránt nagyot ugrik ezen a napon. Ez az a nap, amikor mindenki jobbnál jobb lehetőségek közül válogathat. Nem kivételek a luxus svájci karórák sem, így nincs is alkalmasabb lehetőség arra, hogy beszerezzen magának egy régóta áhított darabot.

Mikor van a Black Friday?

A Black Friday-t minden évben a Hálaadást követő pénteken tartják. A Hálaadás (minden év novemberének negyedik csütörtökje) ünnepnap az Egyesült Államokban, ebből következően a Black Friday mindig november 22. és 30. közé esik.

A hagyományos üzletek ezen a pénteken reggel 6 órától kezdenek el kinyitni, hogy tartani tudják a lépést a vásárlók tömegével, de sok üzlet már éjféltől várja a vásárolni vágyókat.

Az online üzletek, mint a Chronoexpert, a földrajzi problémák áthidalásával még ennél is rugalmasabb vásárlási lehetőséget kínálnak.

Black Friday és Cyber Monday a Chronoexperten – Ajánlatok és akciók

Mi mással is lephetné meg magát, mint egy életre szóló, luxus svájci órával? Egy kronográf óra, a praktikum és igényesség tökéletes kominációja tökéletes választás lehet a Black Friday vásárlások alkalmával. A Chronoexpert-nél kivételes ár-érték arányú ajánlatokkal várjuk vásárlóinkat.

Black Friday luxus óra akciónk egész héten át tart és az üzlet teljes kínálatára kiterjed. Legyen az bármely márka, akár Rolex, Cartier, Breitling vagy Omega, ajánlatainkkal kedvezményes áron juthat hozzá régóta áhított svájci álomórájához. Nálunk a legjobb árakon juthat hozzá luxus órákhoz, melyek 14 napos pénzvisszafizetési garanciával és 12 hónapos Chronoexpert garanciával lehetnek az Öné.

Kérdése van egy adott órával kapcsolatban? Szakértő tanácsadóink segítenek megtalálni a legjobb választást. Látogasson el a “Rólunk” menüpontba, lépjen velünk kapcsolatba és ismerjen meg minket.

Black Friday Rolex

A Rolex alapítói Alfred Davis és sógora, Hans Wilsdor, akik 1905-ben Londonban jegyezték be cégüket. Az I. világháború után a Rolex áthelyezte székhelyét a több emeletes La Chaux-de-Fonds-ba. Szokatlan története ellenére a Rolex a világ legismertebb márkája, a legnagyobb piaci részesedéssel.

A Rolex órák mindig is nagy kedvencei voltak a légierő pilótáinak. Az óragyártó jelentős szereplő a sportvilágban is, mint a Grand Slam, a La Mans és a Forma1 hivatalos időmérője.

A márka a mai napig nagy népszerűségnek örvend a kalandvágyók körében, legyen szó utazásról, hegymászásról, barlangászatról, vagy sarkvidéki felfedezőtúrákról. Számos Rolex óra hadtörténeti jelentősége miatt gyűjtők célpontja. A világ legdrágább órái között több Rolex is található, például Paul Newmann Rolex Daytona, mely a második legdrágább valaha eladott óra. Míg az ár miatt gyakran meghátrálnak a Rolex Daytonára vágyók, Rolex Black Friday akciónkkal közelebb kerülhet ahhoz, hogy ennek az egyedülálló márkának valamelyik áhított darabját magáénak tudhassa.

Black Friday Cartier

A Cartier, melyet Louis-François Cartier alapított 1847-ben Párizsban, mindig is az haute couture élvonalába tartozott. Kezdetben ékszerórákat készített brossok és zsebórák formájában, ám olyan márkanagykövetekkel, mint Willow Smith vagy Jackson Wang, a Cartier trendformáló szerepe a mai napig vitathatatlan. Tökéletes választás azok számára, akik egy meghatározó divatirányzat részesei szeretnének lenni, vagy valóban felsőkategóriás darabot keresnek.

A Cartier számos ikonikus kollekcióval büszkélkedhet, melyek egyedi formával és stílussal gondoskodnak arról, hogy a márka azonnal felismerhető legyen. A Santos De Cartier és Tank voltak eddigi legnépszerűbb szériái, míg az eklektikus Roadcoaster az 50-es és 60-as évek autómobiljainak hangulatát idézve vált ismertté. Mindazonáltal a leghíresebb kollekciója a Panthere De Cartier exkluzív párducot idéző mintájával. A Cartier Black Friday akció egyedülálló lehetőséget tartogat egy ikonikus darab beszerzésére.

Black Friday Omega

Az Omegát Louis Brandt alapította 1848-ban La Chaux-de-Fonds-ban, a svájci óragyártás fellegvárában. Erre az örökségre építve az Omega azóta is vezető helyen van, mint a világ egyik legnagyobb presztízsű óragyártója. Az Omega Speedmaster Professional, azaz a Moonwatch az Apollo 11 hivatalos időmérője volt a holdraszálláskor. Csakis egy ilyen hírnevű óramárka lehet méltó arra, hogy a 007-es ügynök a márkanagykövete legyen.

Az ikonikus márka számos órát gyártott gyűjtők részére, legyen az luxus svájci óra, vagy egy történelmi eseményhez kötőtő darab. A Rolex után az Omega a második legnagyobb piaci részesedésű óragyártó, és az iparág egyik legmeghatározóbb szereplője.

A leginkább férfiak körében népszerű márka markáns, férfias megjelenésű órái mellett jónéhány kifinomult, nőies szériát piacra is dobott. Egyes Omega kronográf órákhoz meglepően kedvező áron is hozzá lehet jutni, Omega Black Friday akciónkkal Ön is megteheti, hogy belépjen ebbe az izgalmas világba.

Black Friday Breitling

A Breitling óragyártót Léon Breitling alapította St. Imier-ben, 1884-ben. A vállalat ezután még közel 100 évig a család tulajdonában maradt. A márka mindig is praktikusságáról volt híres, a Navitimer kollekció kétségkívül egyik ikonikus szériája. A Breitling mindig első számú kedvenc volt azok számára, akik az emberi teljesítőképesség frontvonalában dolgoztak, ipari, katonai, tudományos pályán, vagy akár a sport területén.

Breitling is most famous for its strong links with the aviation industry. This relationship is even represented in their iconic, winged logo. With a focus on practicality and performance, it has even been used by Astronauts in the final frontier - space. Where rugged, handsome looks meet practicality - Breitling is a highly sought after, yet reasonably priced luxury Swiss watch brand. With our Black Friday Breitling offer, you can purchase entry-level pieces at as much as a 25% discount. Even high-end pieces will be available at a tangibly reduced price.

És mi az a Cyber Monday?

A Cyber Monday-t (Cybre Hétfő), vagy más nevén Blue Monday-t a hálaadás és a Black Friday utáni hétfőn tartják, tehát november végére, november 26. és 30. közé esik. A Cyber Monday esetében az online vásárláson van a hangsúly, a webáruházak ellenállhatatlan ajánlatokkal várják a vásárlókat. Nincs sorbanállás, nincs tülekedés.

Nevéhez hűen az elektronikai és digitális termékek a legkelendőbbek ezen a napon, de érdemes követni a különféle egyéb eszközök és kiegészítők ajánlatait is, legyen szó például luxus svájci kronográfokról.

A Chronoexpert Cyber Monday akciónk fantasztikus lehetőség az órák szerelmeseinek és a gyűjtőknek. Új és használt órák ezrei közül válogathat, és ha egy bizonyos órát keres egy adott korhoz vagy történelmi eseményhez kapcsolódóan, másodkézből most olyan darabokra tehet szert, melyek kereskedelmi forgalomban nem, vagy csak nagyon nehezen érhetőek el.